Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów
Sebastian Hacilo
(Bastek1)
Początkujący
Kurs spawania zrob Na szybko 136 w modzie teraz rok poszczepiaj w Pl I wracaj do No z fachem w reku

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Wszystkich, którzy potrzebują profesjonalnego CV po norwesku zapraszam do kontaktu.
Oprócz tłumaczenia wykonuję także optymalizację dokumentu pod kątem norweskiego rynku pracy. Uwypuklone zostaną wszystkie ważne dla norweskiego pracodawcy kwestie. Podpowiem, co należy jeszcze dodać i ulepszyć w Twoim CV.
Zgłoś wpis
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
Na pierwszy rzut oka to tak powie pracodawca.
Chodziels na zaoczne studia 7 lat !!!!

...i w tym czasie pracowałeś
- 2005, 2 miesiace jako pomocnik na budowie
- 2006, 5 miesiecy jako pomoncik kucharza
- 2010, 4 miesiace jako pomocnik na budowie
- 2012, 2 miesiace jako jakas tam robota

7 lat a ty masz zerowe doświadczenie w zawodzie !!!!!!
........... i wogle masz potwierdzone jedynie 13 mcy pracy na legalu!!!!!

Toz to pracodawca sie lekko mówiąc roześmieję!!!
Zenada!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Borsukk)
Wiking
No co jest profesory, juz sie wyszczekaliscie? Przypadkiem nie piszcie nic w temacie albo cokolwie co by moglo pomoc bo przeciez nie po to jest to forum.

Aha rozumiem, nie bedziecie sie znizac do zenujacego poziomu doglebnego studenta ktory przyjechal zeby zostac dyrektorem NCC. Zaraz, zaraz to po co 11 pedalskich wpisow. Pewnie zeby ustawic studenta, niech wie gdzie jego miejsce w szeregu bo co my tu nie jestesmy przed komputerem.

Heeh Polaczki,
Zenujace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Borsukk napisał:
No co jest profesory, juz sie wyszczekaliscie? Przypadkiem nie piszcie nic w temacie albo cokolwie co by moglo pomoc bo przeciez nie po to jest to forum.

Aha rozumiem, nie bedziecie sie znizac do zenujacego poziomu doglebnego studenta ktory przyjechal zeby zostac dyrektorem NCC. Zaraz, zaraz to po co 11 pedalskich wpisow. Pewnie zeby ustawic studenta, niech wie gdzie jego miejsce w szeregu bo co my tu nie jestesmy przed komputerem.

Heeh Polaczki,
Zenujace

Spodziewales sie, ze ktos tu zapieje z zachwytu nad tym "cudnym" CV ?
Korzystniej dla Ciebie by bylo, gdybys potrafil przyjac te krytyke i pomyslal co z tym fantem zrobic, ale Ty wolales sie szarpnac jak wesz na kolnierzu i rzucic trochge bluzgow.

Wiec teraz : obywatelu pomoz sobie sam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Borsukk napisał:

Heeh Polaczki,
Zenujace

Elise
Nie wiem na jakie stanowisko masz zamiar aplikowac, lecz jezeli na inzyniera, to jezeli chodzi o prace w zwiazane z budownictwem domow to zaznaczylabym, ze to byla tzw. praca letnia podczas studiow. O pracy w ogrodzie i w kuchni w ogole bym nie wspominala. Umiejetnosc gotowania i pielenia chwastow nie jest relewantna w zawodzie inzyniera.

Jezeli nie znasz norweskiego, to napisz po angielsku. Wyjdzie to na pewno duzo lepiej.
Poza tym jak piszesz CV, to piszesz je pod konkretnego pracodawce.
Zawsze mozesz sobie pomyslec, jak sobie wyobrazi ciebie ktos, kto bedzie czytal twoje CV i podanie.
Zainteresowania tez nie sa istotne w CV. O tym wspmina sie ewentualnie w podaniu.
W CV podaje sie jeszcze kursy jakie sie zrobilo, programy jakie sie zna (osobno wyszczegolnione), szczegolnie te zwiazane z zawodem.

Odpowiedz bya wczesniej, specjalnie ja wkleilem ponownie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Borsukk napisał:

Heeh Polaczki,
Zenujace

No i typowe................... ktos prosi o pomoc a potem mega oburzenie :laug

Zenujace - tez tak moge powiedziec panie inzynierze. Nigdy do glowy mi nie przyszlo aby prosic kogos o pomoc w korekcie CV, to jest twoja wizytowka chlopie, napiszesz je tak jak potrafisz(czyli co potrafisz) , jak widac potrafisz chyba tylko prosic o pomoc,

poza tym ty nie masz pojecia o j norweskim wiec radze napisz po angielsku

no i faktycznie erfaring bardzo slaby - mam wrazenie naciagany w dodatku

zapytales o pomoc prosze bardzo - szczera odpowiedz

PS: jakiej pracy szukasz w jakiej branzy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Szczerze mówiąc, to przez chwilę myślałam, że ktoś rozmyślnie założył temat w ten oto sposób, bo liczył na jakieś uwagi, chociażby w złośliwy sposób, aby poprawić niedociągnięcia.
Jak widać byłam w błędzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Bo to prawdziwy borsuk byl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Borsukk)
Wiking
5
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
flink napisał:
Borsukk napisał:
Witam,

Napisalem sobie Cv po norwesku wg wzoru z(podaje link bo moze komus sie przyda):
mywayofnorway.blogspot.no/2013/03/obcokr...-jak-napisac-cv.html

Prosiłbym jednak by ktos mi to sprawdzil i poprawil ewentualne bledy oraz pomogl do konca przetlumaczyc Erfaring.

Prosze o kontakt na PW.

PS
Cv jest napisane w Photoshop'ie i do wgladu jako .jpg wiec nie ma mozliwosc jego edycji.

no faktycznie your way of norway.......

tu jest kupa bledow, generalnie mozna a moze nawet trzeba napisac duzo lepsze CV

ale (bez zartow) ja zostawilbym takie jakie masz- jest po prostu autentyczne

ja to bym to spalil i wyrzucil... zacznij od nowa... nie sugeruj sie niczym co juz wczesniej napisales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok